Tagame teie meelerahu ka kõige kaugemas maailma punktis

Eramu täielik nõrkvoolu projekt ja seadmed alates signalisatsioonist ja videovalvest kuni sissepääsusüsteemide ja arvutivõrguni. Integreerime erinevad seadmed omavahel ja tagame  koostöö ka eramu helisüsteemiga. 

Valvesüsteemide ehitusel kasutame AJAX-i  nii juhtmega ühendatavaid, kui ka juhtmevabu komponente. AJAX on innovatiivne valvesüteemide arendaja, kes on suutnud paari aastaga muuta arusaamist tänapäeva valvesüsteemi turvalisusest ja võimalustest.

Kaameravalve projekteerimisel  kasutame DAHUA ja AXIS firmade seadmeid. Mõlemad on väga uuenduslikud ja juhtivad firmad selles valdkonnas.

Arvutivõrkude ehitamisel eelistame võimalusel UBIQUITI tooteid ja lahendusi. Mugavad kasutada ja disainilt erilised seadmed sobivad igasse uude kodusse.

Valdkonnad

AJAX-IKOONID-66-Indoor
Siseruumide valve

Kaameraga ja kaamerata liikumisandurid. Kardinad, löögi- ja kallutusanduriga sensorid ustele ja akendele. Andurid võimaldavad jälgida ka ruumide temperatuure.

AJAX-IKOONID-66-Outdoor
Väliterritooriumi valve

Kaameraga ja ilma väliandurid on lemmik- ja metsloomakindlad.
Kiirtega kardinad erinevatele vahemaadele.

AJAX-IKOONID-66-Fire
Tulekahjuteavitus

Erinevad andurid reageerivad vingugaasile, suitsule või äkilisele temperatuuritõusule. Suudavad ise häiret anda ja edastada selle ka valvefirmale.

AJAX-IKOONID-66-Flood
Veelekketeavitus ja veevoolu peatamine

Veelekketeavituse andurid mis jälgivad ka põrandate temperatuure. Lisasedmena elektriline veekraan sulgeb vajadusel veetrassi.

AJAX-IKOONID-66-Automation
Automaatika ja valgustuse juhtimine

Valvesüsteemiga ühilduvad ja eemalt juhitavad seinalülitid tavaliste lülitite asenduseks. Erinevad kaugjuhitavad releed valgustuse ja seadmete lülitamiseks. Näitavad ka energiatarbimist.

kaamera
Valvekaamerad

Erineva mõõdu, kuju ja värviga kaamerate hulgast leiab alati Teie uue koduga sobiva.

computer-network-client-server-connection-intranet-icon-in-line-style-design-isolated-on-white-background-editable-stroke-vector
Internetiseadmed ja wifi

Ruuterid, võrgujagajad, wifiseadmed ja palju muud, et internet oleks kiire, katkematu ja leviks igale poole.

access-control-icon-260nw-521125045
Nutilukud ja Väravaautomaatika.

Nutilukud välisustele, jalg- ja autoväravatele. Kaameraga numbrituvastuse süsteemid ja palju muud lihtsaks ja turvaliseks sissepääsuks.

AJAX

Valvesüsteemide tootja, kes on oma innovatiivsuse ja uue lähenemisega muutnud konservatiivset valdkonda täielikult.

DAHUA

Innovatiivse videovalve seadmete tootja valikusse kuuluvad ka nutilukud, läbipääsusüsteemid, monitorid, interaktiivsed reklaamitahvlid ja palju muud.

AXIS

Euroopas toodetavad kaameravalvesüsteemid eriti suurt turvalisust vajavate objektide jaoks.

 

UBIQUITI

Arvutivõrgu seadmete tootja aastast 2003 toodab nüüd ka kaameravalvet, juhtmeta võrguedastust võimaldavad seadmeid, elektriautode laadijaid ja sissepääsusüsteeme.